Even voorstellen, La vie en France Immo

Even voorstellen, La vie en France Immo

Mijn naam is Tamara van Driel en in 2013 ben ik samen met mijn man en twee dochters naar Frankrijk geëmigreerd om hier een Chambres d’Hôtes op te zetten. En nu is daar La vie en France Immo voor in de plaats gekomen.

In Nederland ben ik afgestudeerd als bedrijfseconoom. Ik ben werkzaam geweest in de verzekeringen, financieringen en later als assistent accountant.

Toen onze Chambres d’Hôtes La Tulipe Orange een feit was ben ik gaan studeren voor makelaar. Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb mijn carte professional verkregen. Dit geeft mij de mogelijkheid om als zelfstandig makelaar te werken in Frankrijk. Na enkele stageperiodes heb ik mijn eigen makelaarskantoor opgestart. Door de verhalen die ik van onze gasten in de Chambres d’Hôtes heb gehoord ben ik tot het totaalpakket van La Vie en France Immo gekomen.

Ik kom namelijk veel Nederlanders tegen die ook wel een huis in de regio willen kopen. Als vakantiehuis, voor permanente vestiging of om een Chambres d’Hôtes te starten. Maar ze weten niet zo goed de weg en ook is vaak de Franse taal een probleem. Aangezien ik zelf het hele traject reeds doorlopen heb en met de Franse taal geen moeite meer heb kan ik deze mensen nu helpen met de aankoop van hun droomhuis. 


 


 
nl_NL