Zoals de naam al doet vermoeden ben ik geen gewone Franse makelaar. Bij La Vie en France Immo worden niet alleen maar huizen verkocht, maar wordt een totaalpakket aangeboden. 

We beginnen met een voortraject waarin u uw wensen kenbaar maakt m.b.t. uw droomhuis. Aan de hand van deze zoekcriteria stel ik een lijst van huizen samen. Deze huizen worden gezamenlijk besproken en eventueel vervangen voor weer andere huizen. U kunt ook op deze site een huis selecteren dat u wilt bezoeken. Dit alles om zoveel mogelijk een goede voorselectie te maken voordat u kosten maakt voor reizen en verblijf.

Wanneer de keuze gemaakt is begint het echte avontuur. U komt dan naar de Vogezen en wij gaan op stap. Over uw verblijf hoeft u zich geen zorgen te maken u wordt volledig verzorgd. We verzorgen een kamer in onze Chambres d’Hôtes La Tulipe Orange en er is ontbijt en avondeten. Lunch wordt onderweg genuttigd wanneer wij in de prachtige Vogezen aan het rijden zijn op zoek naar uw droomhuis. 

Totaalpakket van La vie en France immo

Het totaalpakket, aankoop en begeleiding,  bij La Vie en France Immo heeft nog meer voordelen.

Buiten de normale diensten van een makelaar bieden wij u het volgende:

  • Zoals eerder genoemd, accommodatie tijdens de zoektocht. U hoeft alleen maar naar de Vogezen te rijden en ik neem het vandaar van u over.
  • Begeleiding bij het afsluiten van verzekeringen en financieringen. Frans blijft voor veel Nederlanders een moeilijke taal dus als u wilt ga ik mee en kan ik dat taalprobleem oplossen.
  • Vragen over regelgeving op diverse gebieden. U kunt hierbij denken aan het aanvragen van kinderbijslag, scholen voor de kinderen, aanvragen vergunningen, aanvragen water en elektra en ga zo maar door.
  • Na de aankoop kan ik de seizoensverhuur voor u regelen. De advertenties, de boekingen, de sleutelafdracht en inname en de schoonmaak met een lokaal bedrijf.

Bij La Vie en France Immo heeft u te maken met een ervaringsdeskundige die jaren geleden ook zo maar in Frankrijk terecht kwam. En het toen ook erg fijn vond om begeleid te worden. Vandaar ook deze aanpak omdat u dan in een bezoekje al uw vragen beantwoord krijgt.

Het enige wat dan ontbreekt aan uw Franse avontuur is de wijn en het heerlijke eten. Ook hier voorziet La Vie en France Immo in. ’s Avonds kunt u heerlijk in de Chambres d’Hôtes van mijn man dineren. En onder het genot van een wijntje nog eens terugdenken aan de bezochte huizen. Als u wilt schuif ik graag aan en kunnen we alle vragen nog eens doornemen.

Bij La Vie en France Immo moet u de aankoop van een huis zien als een kleine vakantie met zo mogelijk een happy ending.

Bent u geïnteresseerd, vul het zoek- of contactformulier in en ik neem contact met u op, of bel of e-mail gewoon even en dan gaan we van start.

Au revoir


 


 

nl_NL