Zoals de naam al doet vermoeden ben ik geen gewone Franse makelaar. Bij La Vie en France Immo worden geen huizen verkocht, maar wordt een totaalpakket aangeboden voor de zoektocht en de aankoop van een woning in Frankrijk. 

We beginnen met een voortraject waarin u uw wensen kenbaar maakt m.b.t. uw droomhuis. Aan de hand van deze zoekcriteria stel ik een lijst van huizen samen. Deze huizen worden gezamenlijk besproken en eventueel vervangen voor weer andere huizen. Dit alles om zoveel mogelijk een goede voorselectie te maken voordat u kosten maakt voor reizen en verblijf.

Wanneer de keuze gemaakt is begint het echte avontuur. U komt dan naar de Vogezen en wij gaan op stap. 

Totaalpakket van La vie en France immo

Het totaalpakket, aankoop en begeleiding,  bij La Vie en France Immo heeft nog meer voordelen.

Buiten de normale diensten van een makelaar bieden wij u het volgende:

  • Begeleiding bij het afsluiten van verzekeringen en financieringen. Frans blijft voor veel Nederlanders een moeilijke taal dus als u wilt ga ik mee en kan ik dat taalprobleem oplossen.
  • Vragen over regelgeving op diverse gebieden. U kunt hierbij denken aan het aanvragen van kinderbijslag, scholen voor de kinderen, aanvragen vergunningen, aanvragen water en elektra en ga zo maar door.
  • Na de aankoop kan ik de seizoensverhuur voor u regelen. De advertenties, de boekingen, de sleutelafdracht en inname en de schoonmaak met een lokaal bedrijf.

Bij La Vie en France Immo heeft u te maken met een ervaringsdeskundige die jaren geleden ook zo maar in Frankrijk terecht kwam. En het toen ook erg fijn vond om begeleid te worden. Vandaar ook deze aanpak omdat u dan in een bezoekje al uw vragen beantwoord krijgt.

Bij La Vie en France Immo moet u de aankoop van een huis zien als een kleine vakantie met zo mogelijk een happy ending.

Bent u geïnteresseerd, vul het zoek- of contactformulier in en ik neem contact met u op, of bel of e-mail gewoon even en dan gaan we van start.

Au revoir


 


 

nl_NL