13 thoughts on “Ervaringen met La vie en France IMMO”

 • 28 januari 2022 at 17:42 Ariane says : Reply

  In onze oriëntatie naar een huis in de Vogezen kwamen wij in contact met La Vie en France Immobilier. Wij wisten alleen maar bij benadering waar wij naar opzoek waren. Tamara hoorde ons zorgvuldig aan en ging aan de slag, met de insteek dat we er gezamenlijk al zoekende achter zouden komen. Toen na diverse bezichtigingen ons huidige vakantiehuis in beeld kwam en wij besloten toe te happen, zijn wij bij elke stap in dit proces, met taalbarières en al, perfect begeleid door Tamara. Bij alle spannende beslissingsmomenten gaf Tamara ons steeds het gevoel dat onze belangen altijd op de eerste plaats stonden. Voor ons was en is het heel prettig schakelen geweest en wij zijn zielsgelukkig met het uiteindelijke resultaat; ons landelijke vakantiehuis in een meer dan prachtige omgeving!

 • 28 januari 2022 at 19:12 Mattijs Vonk says : Reply

  Tamara heeft ons echt geweldig geholpen in de zoektocht naar een passend huis in de Vogezen. We zijn heel blij met onze nieuwe stek. Goed meedenken, snel handelen en af en toe lekker drammen bij vervelende makelaars. Tamara doet wat nodig is. Als je een huis zoekt in de Vogezen moet je gewoon echt bij Tamara zijn.

 • 29 januari 2022 at 20:40 hannette friederich says : Reply

  Tamara , zonder haar waren we nu niet het gelukkige echtpaar dat in het bezit is van n droomhuis in Stosswihr.
  Super gelukkig en tevreden met de doortastendheid, behulpzaamheid en het meedenken. Vooral de begeleiding tot koop (alles wat erbij komt kijken , en vergis je daar niet in !) en de nazorg na de ondertekening was buitengewoon.
  Ik wens iedereen die een huis in de Elzas of Vogezen wil kopen een Tamara ✨

 • 31 januari 2022 at 09:39 Han van Beers says : Reply

  Toen wij met onze zoektocht naar een huis in de Vogezen begonnen waren werd al snel duidelijk dat het een hels karwei zou worden zonder professionele hulp. We kwamen in contact met Tamara en dat bleek de oplossing te zijn. In verband met Covid 19 konden we vaak niet afreizen om huizen te bezichtigen. Tamara deed dat voor ons en wij hebben in die periode een fors aantal huizen digitaal bezichtigd. We brachten zelf veel huizen aan (als pensionado zit ik ruim in mijn tijd) en Tamara zal wel eens dol van mij geworden zijn. Dat liet ze niet merken en ze werkte stug voor ons door. Na een aantal bezoeken aan geselecteerde huizen, vonden we een schitterend huis in Saint Remy (bij Saint Die des Vosges). Het is een prachtige landelijke omgeving en dicht genoeg bij een leuke stad. Tamara hield altijd het hoofd koel, ook toen ik ruzie maakte met een onredelijke notaris, en hield het einddoel voor ogen. De begeleiding en nazorg door Tamara waren fantastisch. We hebben inmiddels de jaarwisseling met onze grote familie in het huis gevierd en iedereen heeft enorm genoten.
  Als iemand een huis in de Vogezen zoekt is mijn advies: neem contact op met Tamara.

 • 1 februari 2022 at 16:11 Roswitha says : Reply

  Zelf kwamen we er met de Franse regels rondom huizen zoeken en aankopen niet goed uit. Het was voor ons op een gegeven moment dan ook wel duidelijk dat we dit niet zonder de hulp van een expert zouden kunnen. Tamara is zo’n expert, Ze heeft ons bijgestaan in het gehele proces en dat alles zo snel is gegaan duizelt ons zelfs ook nog een beetje. Ook na de overdracht konden we met vragen bij haar terecht. Ik zou iedereen aanraden om niet zelf te gaan zoeken, maar vooral gebruik te maken van haar expertise. Een daadkrachtige vrouw die met je meedenkt en nog een heleboek extra stappen zet ook!

 • 3 februari 2022 at 21:37 mattijs w. says : Reply

  We waren al een tijdje aan het zoeken op Franse immo-websites en ontdekten dat je toch echt iemand ter plaatse nodig hebt die snel en doortastend kan handelen. En dat is bij uitstek wat Tamara doet. Meteen op verkopende makelaars afstappen, bellen, bezichtigingen regelen, online als het kan en moet. En daarna het hele aankooptraject scherp op de rails houden en monitoren. Resultaat is een heerlijk weekend- en vakantiehuis met een flink stukje grond, waar we om de haverklap naar toe rijden. Tam = top.

 • 27 maart 2022 at 19:04 Annemieke Mulder says : Reply

  Tamara heeft ons goed geholpen met de aanschaf van ons vakantie/weekendhuis in de Vogezen. Met al onze vragen konden we bij haar terecht. Ze stond altijd voor ons klaar. Tijdens het aankoopproces hield ze alles strak in de gaten en de gang erin.
  Ook na aankoop heeft ze ons met het regelen van allerlei zaken ter zijde gestaan. Tamara, bedankt!

 • 19 juli 2022 at 20:36 Kester Wagenvoort says : Reply

  Zeer goede ervaringen met Tamara. Eigenlijk bij toeval in onze zoektocht in contact gekomen. Daarna ging het snel, professioneel en zeer soepel. Eigenlijk kun je niet zonder iemand met een netwerk in dit gebied. Tamara vind echt andere huizen dan je zelf via internet vind (vaak verouderd aanbod, en al verkocht of niet meer in de markt). Daarnaast is Tamara een doortastende makelaar die haar plek tussen Franse makelaars heeft gevonden, en dat is gewoon iets wat je zelf niet kunt vanuit Nederland.
  Voor ons het perfecte huis gevonden, en zeer snel, accuraat en netjes gehandeld. Ook in de “kleine” dingen achteraf: bel Tamara en ze helpt je werkelijk met alles op weg. Professioneel, vriendelijk, snel. Voor ons gewoon perfect. Aanrader!

 • 25 september 2022 at 14:02 Willem en Carla Willems says : Reply

  Na 25 jaar eindelijk besloten om ons huis in de Vogezen te verkopen, diverse Franse makelaars benaderd, die ons voorzagen van informatie die we niet wilden of ons lieten schrikken door hun torenhoge tarieven,
  Dan toch maar besloten om het zelf te gaan doen, het huis op een Europese website geplaatst en afwachten maar, de eerste die actief reageerde was Tamara, of ze onze belangen mocht behartigen, een duidelijk verhaal, direct goede en redelijke afspraken, in het bezit van alle nodige papieren om dit te mogen doen in Frankrijk en 100% kennis van zowel de Franse als de Nederlandse taal.
  Na deze afspraken altijd een fijne en vlotte communicatie over wat er moest en diende te gebeuren aan controles en waar naar gekeken moest worden om alles netjes te laten gebeuren.
  Tamara regelde alles perfect en liet ons altijd op een duidelijke manier weten wat er aan het gebeuren was.
  Over ontzorgen gesproken, wij hebben ons er helemaal goed bij gevoeld!
  Bij de verkoop hebben wij een heel goed gevoel over gehouden en waarneembaar gemerkt dat de kopers van het huis er ook een goed gevoel erbij hadden.
  Beter had het niet kunnen gaan.
  Tamara BEDANKT!
  Willem en Carla Willems

 • 27 juni 2023 at 06:52 Miranda de groot says : Reply

  Wat een powervrouw
  Ze heeft ons geholpen ons eerste huis in Frankrijk te kopen.
  Daar waar de andere makelaar alles liet liggen heeft Tamara het opgepakt en dat alles lekker vlot mocht gaan en wij ons huis hebben kunnen kopen.
  Ook heeft ze ons geholpen met verzekeringen, ziekenfonds en bank e.d.
  Zeker een aanrader als
  Je een huis in Frankrijk wil kopen.
  Wat zijn wij blij jou gevonden te hebben.
  Groetjes Miranda

 • 27 juni 2023 at 06:58 Melchior says : Reply

  Na 25 jaar eindelijk onze droom gaan zoeken in Frankrijk
  We spreken nog geen Frans dus dachten toen we zoeken een makelaar die ook Nederlands spreek ,dat werd Tamara
  Na 1 belletje waren we er al uit,Tamara gaat het worden
  En wat ben ik blij dat we haar hebben genomen
  Ze heeft letterlijk alles geregeld van AtotZ nooit was iets te veel voor haar
  Wanneer ik ook appte of belde ze was er voor ons
  Wij kochten een huis met een erfenis kwestie wat moeilijk was
  Tamara heeft zich hier volledig op gestort en had alles heel snel geregeld,Tamara is een geweldige makelaar maar ook een geweldig mens die met je mee leef
  Tamara bedankt voor alles als we weer een huis zouden kopen bel ik jou als eerste
  Melchior

 • 29 maart 2024 at 19:58 Ronald en Janine says : Reply

  Tamara heeft voor ons, onze chambres d’hotes verkocht. We zijn ontzettend blij met haar inzet en haar kennis. Het was een ingewikkeld proces, maar zij heeft het tot een goed eind weten te brengen. Dus ook als verkoopmakelaar kunnen we haar van harte aanbevelen! Dank je wel!
  Ronald en Janine

 • 8 april 2024 at 08:01 Pippa Bandsma says : Reply

  Tamara has been a fantastic help in our first French purchase. It was great to find someone that could help us with specific parts of the process at very reasonable rates. She always responded very quickly and was proactive in thinking along with us about the questions we needed to ask. Tamara’s translation skills during the contract signing were invaluable – she instinctively knew when to translate what and made the whole process flow very smoothly. Thankyou Tamara 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NL